Για το τριήμερο κανονίστηκε μια κοντινή εκδρομή, με μόνον γνώμονα την επιθυμία πολλών μελών, εθελοντών και φίλων να οργανωθεί μια φθηνή εκδρομή προσιτή σε όλους που να δίνει τη δυνατότητα, σε όσους θέλουν, να ακολουθήσουν για μια μόνον ημέρα. Δεδομένης της οικονομικής δυσπραγίας που όλοι βιώνουμε, το αίτημα έγινε δεκτό κι έτσι για την καθαρή Δευτέρα προγραμματίζεται εκδρομή στο Λουτράκι.

 

Το κατάλυμα που επιλέχθηκε δεν είναι το καλύτερο είναι όμως από τα φτηνότερα. Πρόκειται για το Ξενοδοχείο Πευκάκι. http://www.booking.com/hotel/gr/i-iiy-i ... DgodviGfSA το οποίο απέχει ένα τεταρτάκι με τα πόδια από το κέντρο, διαθέτει parking, θέρμανση με κλιματιστικό, και στοιχίζει: 35€ το δίκλινο με θέα το βουνό και 40€ με θέα τη θάλασσα. (Το τρίκλινο χρεώνεται + 10€ επιπλέον. Στη τιμή δεν περιλαμβάνεται το πρωινό.

Το ραντεβού για την αναχώρηση είναι το Σάββατο στις 09:30 αμέσως μετά τα διόδια Ελευσίνας στον ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ της παλιάς Ε.Ο. γιατί θα βγούμε στα Μέγαρα προς Αλεποχώρι. ΠΡΟΣΟΧΗ πριν τα διόδια, κάνουμε όλο δεξιά και βγαίνουμε από την Εθνική.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Σάββατο: Από Γεράνεια Λουτράκι. Μεσημεριανό στον Πλάτανο. Μπάνιο στη πισίνα για όσους το επιθυμούν
Κυριακή: Επίσκεψη στη Λίμν Βουλιαγμένης, τον αρχαιολογικό χώρο στο Ηραίο και τον Φάρο. Πικ νικ για μεσημέρι.
Δευτέρα: Από Γεράνεια (άλλη διαδρομή) Αλεποχώρι για μεσημερινό

Αρχηγός εκδρομής: Γιώργος Τζανίνης