altΗ Ξένια Κουτσογιάννη, Πρόεδρος Διαπολιτισμικού Ινστιτούτου Αλληλεγγύης, έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη συνέχεια Family counseling στο Adlerian Training Institute  της Florida και το Florida Atlantic University.

Read more ...

Η Ευαγγελία Θώμου,  είναι γεννημένη το 1982. Έχει σπουδάσει   Θεατρολογία στο University of Staffordshire και έχει παρακολουθήσει μαθήματα Θεάτρου Κινηματογράφου στο Anglia Polytechnic University ( το σημερινό Anglia Ruskin). Έχει διατελέσει εκπρόσωπος του University of Staffordshire στον τομέα του Ισλάμ κι έχει λάβει μέρος σε διαπανεπιστημιακές συνεργασίες και προγράμματα προσαρμογής αλλοδαπών και μη, φοιτητών.

Read more ...

Γεννήθηκε στην Αθήνα κι ήδη από τα σχολικά της χρόνια είχε την τύχη να εργάζεται στην οικογενειακή τουριστική επιχείρηση στην οποία αφιέρωσε αρκετά καλοκαίρια και χειμώνες της ζωής της, αντλώντας ανεκτίμητη εμπειρία. Το 1986 αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και ξεκίνησε σπουδές στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την σταδιοδρομία της στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων,

Read more ...

Η Ερατώ Χατζημιχαλάκη είναι Οικογενειακή Σύμβουλος, ειδικευμένη στις σχέσεις γονιών-παιδιών, σύμφωνα με την προσέγγιση που εισήγαγε ο  Alfred Adler και συνέχισε ο Rudolf Dreikurs.  Έχει μαθητεύσει κοντά σε διεθνούς φήμης Αντλεριανούς ψυχολόγους του εξωτερικού. Είναι απόφοιτος του ειδικού τμήματος  Συμβουλευτικής Γονέων του Florida Atlantic University

Read more ...

O Παναγιώτης Κάρδαρης, είναι γεννημένος το 1982, έχοντας κάνει θεολογικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ειδικεύεται στον τομέα των θρησκειών και της θρησκειολογίας καθώς και της Γεωθρησκευτικής έρευνας κι ανάλυσης ευαίσθητων περιοχών όπως η Μέση Ανατολή, το Θιβέτ κι η Αφρική. ‘Έχει εργαστεί στην ναυτιλία, στον τομέα του brokering και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Read more ...

Ο Κυριάκος Αλέξανδρος Σαμπάγ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1994 και κατοικεί στο Πέραμα όπου και μεγάλωσε. Λόγω του ότι ο πατέρας του είναι Συριακής καταγωγής, διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τη Συρία αναζητώντας τις κοινές ρίζες του Ελληνικού και Συριακού Πολιτισμού. 

Read more ...

Η Χριστίνα Γρυπάρη έχει γεννηθεί κάποιον βροχερό Σεπτέμβρη στο Τορόντο του Καναδά αλλά γρήγορα επέστρεψε με την οικογένειά της στην Ελλάδα όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές της. Το γεγονός ότι τα Αγγλικά είναι δεύτερη μητρική της γλώσσας την βοήθησε να αποκτήσει σε σχετικά μικρή ηλικία, δίπλωμα επαγγελματικής μετάφρασης με ειδίκευση στις κατευθύνσεις General, Science και Technology από  το INSTITUTE OF LINGUISTS EDUCATIONAL TRUST. Αλλά δεν αρκέστηκε σ’ αυτό.

Read more ...

Η Πολίνα Κοντοδιάκου είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει masters στη «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση» κι έχει διατελέσει εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης στο έργο «Αξιολόγηση της Εκπαιδευτικής Επάρκειας Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Read more ...