Γεννήθηκε στην Αθήνα κι ήδη από τα σχολικά της χρόνια είχε την τύχη να εργάζεται στην οικογενειακή τουριστική επιχείρηση στην οποία αφιέρωσε αρκετά καλοκαίρια και χειμώνες της ζωής της, αντλώντας ανεκτίμητη εμπειρία. Το 1986 αποφάσισε να αλλάξει κατεύθυνση και ξεκίνησε σπουδές στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνεχίζοντας ταυτόχρονα την σταδιοδρομία της στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων,

σε διάφορες θέσεις και διάφορες εταιρείες αποκτώντας πολύτιμη τεχνογνωσία συνεργαζόμενη με διαφορετικούς ανθρώπους σε διαφορετικούς κλάδους, αξιοποιώντας τις γνώσεις τκαι την αγάπη της για τους Η/Υ όπου κι όποτε της δινόταν η ευκαιρία.

Πριν λίγα χρόνια – και με τη βοήθεια της κρίσης… αποφάσισε να τα αφήσει όλα αυτά πίσω και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις δυνατότητες που προσφέρει το internet στην επικοινωνία και τη διαφήμιση. Με την βοήθεια του ανοικτού λογισμικού και πολύ μελέτη ξεκίνησε την δική της προσωπική επαγγελματική πορεία δημιουργώντας μία δυναμική ομάδα με προσεκτικά επιλεγμένους εξειδικευμένους συνεργάτες – ο καθένας στον τομέα του – με σκοπό την κατασκευή ιστοσελίδων και τη διαδικτυακή προβολή επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα διοργανώνει σεμινάρια για ενήλικες, με σκοπό την εξοικείωση με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το internet.