Ως γνωστόν τις μέρες κοντά στην 28η Οκτωβρίου διοργανώνεται μια, κατά το δυνατόν, πολυήμερη εκδρομή. Για ευνόητους λόγους το μεθοδεύουμε να γίνει low badget (χαμηλού κόστους) για να μην ταλαιπωρήσουμε κι άλλο τις τσέπες μας. Ετσι το σχέδιο της εξόρμησης είναι να φύγουμε την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου νωρίς το πρωί και να επιστρέψουμε αργά το βράδυ την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Η βάση μας θα είναι το χωριό Λεύκα (Παλούκοβα) στα δυτικά των Βαρδουσίων. Ο Γιώργος Τζανίνης έχει μεριμνήσει για την εύρεση οικονομικών δωματίων στον κοινοτικό ξενώνα. Οσοι λοιπόν θέλετε να μείνετε σε δωμάτιο πρέπει να άμεσα να εξασφαλίσετε θέση. Εναλλακτικά όσοι θελήσετε να μείνετε μαζί μας στην ύπαιθρο (σε σκηνές) θα περάσουμε ακόμα καλύτερα!  Φυσικά δεν υπάρχει καμία χρέωση από μέρους σας, αλλά και καμία υποχρέωση εκ μέρους μας

Σχετικά με τον κοινοτικό ξενώνα της Λεύκας (Παλούκοβα) που θα έχουμε ως έδρα: Τον διαχειρίζεται μαζί με το τοπικό καφενείο-ταβέρνα, ο Θανάσης Ντρέλιας κιν. 6974863655. Η τιμή τους είναι 35euro το δίκλινο με πρωινό.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή: Πάμε Παύλιανη (ανεφοδιασμός καυσίμων), Μαυρολιθάρι, Καστριώτισσα, Δάφνη (για μεσημεριανό πικνικ), Ανατολή, Μάρμαρα, Κολοκυθιά, Αργύρια, και από Γραμμένη Οξυά και Λεύκα (για διανυκτέρευση).

Σάββατο αναλόγως του καιρού και της λάσπης: προσπάθεια ανάβασης στην Σαράνταινα, Αλογοβούνι και τα Κοκκάλια. Γρήγορη επίσκεψη προς το Καρπενήσι για ανεφοδιασμό καυσίμων και επιστροφή μέσω Κρίκελου - Στάβλων στην Λεύκα.

Κυριακή επιστροφή προς Αθήνα μέσω ορεινής Ναυπακτίας.

Αρχηγός εκδρομής; Γιάννης Σπυράκος