Άνοιξε τις πύλες της εχθές 29 Απριλίου η πρώτη έκθεση εναλλακτικού τουρισμού NEXUS στο MEC Παιανίας, με το περίπτερο του offroader.gr να κλέβει τη παράσταση. Το 5μετρο land rover defender που παραχώρησε ευγενικά ο φίλος Νίκος Μιστριώτης και η πανέμορφη Ozitent δημιούργησαν μια πραγματική ατμόσφαιρα κατασκήνωσης και χαλάρωσης μέσα στο "στεγνό" επαγγελματικό σκηνικό της έκθεσης.

Με τη συμπαράσταση και την τεχνογνωσία της xyz productions, σ' αυτό το όμορφο σκηνικό, στήθηκε ένα μικρό τηλεοπτικό πλατό με σκοπό να δώσει βήμα στους φίλους και συνεργάτες του offroader που θα ήθελαν να μοιραστούν με όλους εσάς τις δικές τους εμπειρίες.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας πραγματοποιήθηκαν ήδη συνεντεύξεις με την Όλγα Κοτσίνα, πρόεδρο του συλλόγου τουριστικής χιονοδρομίας (snowclub.gr), τον Αχιλλέα Παπαευθυμίου της Alpine Zone και τον Στέφανο Βαρβαλά της Action team. Για αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή προγραμματίζεται σειρά συνεντεύξεων από τις 14:00 μέχρι τις 21:00 με πολλούς γνωστούς κι αγαπημένους offroaders.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να ξεχάσουμε ό,τι μας πικραίνει, να πιούμε κρασάκι, ευγενική χορηγία των Αμπελώνων Μάρκου και να μοιραστούμε εμπειρίες και ταξιδιωτικές αφηγήσεις με αυτούς που τις έζησαν. Τις συνεντεύξεις συντονίζει η δημοσιογράφος Ξένια Κουτσογιάννη.

Χαρείτε μερικές φωτογραφίες, προσφορά της Βίλης Κουτσογιάννη: