Το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης  «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ» στα πλαίσια της δράσης επικοινωνίας της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στον Δήμο Περάματος, θα πραγματοποιήσει έρευνα κοινής γνώμης με θέμα «Πόσο καθαρός είναι ο Δήμος μας»  από τις 4 εώς και τις 8 Ιανουαρίου και από τη 1 εως και τις 5 Φεβρουαρίου 2013.

alt

Η Δημοτική αρχή Περάματος κι ο Δήμαρχος της πόλης Παντελής Ζουμπούλης χαιρέτισαν την πρωτοβουλία του Ινστιτούτου και τόνισαν ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι πραγματικά βοηθητικά για την διεύθυνση καθαριότητας στη προσπάθειά της να διατηρήσει το Πέραμα καθαρό, τονίζοντας επίσης ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια συμβάλλει τα μέγιστα στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Αν λοιπόν σας ρωτήσουν στον δρόμο την άποψή σας για το επίπεδο καθαριότητας στη πόλη αφιερώστε δυο λεπτά. Η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου θα λάβει σοβαρά υπ’ όψη της τις απόψεις και τις υποδείξεις των δημοτών προκειμένου να γίνει η πόλη ακόμη πιο καθαρή κι ακόμη πιο ανθρώπινη. Το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ» στα πλαίσια της δράσης «Ενδιαφέρομαι για τη πόλη μου» που πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος για τη ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑ και χρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Υπ. Εργασίας ανέλαβε να διεξάγει την έρευνα και να επεξεργαστεί τα αποτελέσματα τα οποία και θα ανακοινωθούν μέσω του τοπικού τύπου.

Inspiring Acts of Everyday Kindness