Τo Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης, συνεπές στο όραμα και τις αρχές του, αναλαμβάνει την κατασκευή ιστοσελίδων για πρόσωπα, επιχειρήσεις και μέλη της Κοινωνία των Πολιτών (όπως σύλλογοι, ΜΚΟ, κλπ) με στόχο την εφαρμογή στη πράξη των αρχών της αλληλέγγυας οικονομίας

Read more ...

altΑν αρχίζετε τώρα και δεν έχετε καμιά απολύτως προηγούμενη εμπειρία είναι φυσικό να αισθάνεστε πελαγωμένοι. Οι άνθρωποι δυσκολευόμαστε να αντιμετωπίσουμε καινούργιες καταστάσεις και να επιλύσουμε καινούργια προβλήματα γιατί απλά δεν τους αφιερώνουμε τον χρόνο που τους αναλογεί. Αν εγκαταλείψετε την αντίληψη του «εδώ και τώρα» και αφιερώστε λίγο παραπάνω από τον χρόνο σας στο νεογέννητο site σας τα πράγματα αυτόματα θα γίνουν απλούστερα.

Read more ...

altΜε μια σειρά από απλά και εύκολα κατανοητά σεμινάρια το Διαπολιτισμικό Ινστιτούτο Αλληλεγγύης θα σας βοηθήσει να μάθετε πως να διαχειρίζεστε μόνοι σας το site σας. Δηλαδή πως να προσθέσετε η αφαιρέσετε άρθρα, πως να ανεβάζετε φωτογραφίες απο τις δράσεις σας, πως να παρακολουθείτε τα στατιστικά των επισκέψεων σας κλπ.

Read more ...